Laat de verhalen van je leven meerdere levens lang mee gaan!

Bekijk voorbeelden

Elke pagina ritmisch gecomponeerd

Je boek wordt opgemaakt met het grid systeem, welbekend in de Designwereld. Zo komen je foto’s het beste tot hun recht en straalt je boek, ondanks verschillen in opmaak, rust uit. Je foto’s worden naar keuze chronologisch geordend maar tevens wordt bij plaatsing gelet op de esthetiek in samenhang met elkaar!

Je foto's komen echt tot leven

Soms voel je dat je foto nog net dat klein beetje meer nodig heeft. Ik optimaliseer je foto’s zodat de sterke punten worden benadrukt zonder je beeld volledig te veranderen. Waar nodig worden storende elementen aangepast en word je beeld dermate gecorrigeerd zodat het natuurgetrouw overkomt.

Voor bewerking
Na bewerking

Afgewerkt met hoogwaardig, luxueus en duurzaam materiaal

Echte bull lederen covers of toch liever een foto op de omslag? Van diverse soorten linnen tot combinaties van de genoemde materialen met tekst in reliëf, met of zonder kleur. Voor de high-end lijn gebruiken we lay-flat fine-art papier en bij de fotoboeken kun je kiezen uit diverse papiersoorten!

Albums

Bij de fotoalbums heb je de keuze uit de volgende omslagopties: volledig leder of linnen, linnen achterkant met foto op voorkant, linnen achterkant met leder voorkant, leder achterkant met linnen voorkant, leder achterkant met foto op voorkant en uiteraard een volledige foto-omslag. Het papier is standaard lay-flat fine art mat fotopapier.

Boeken

Bij de fotoboeken heb je standaard een foto-omslag en kies je een van de volgende papiersoorten: kwaliteitspapier semigloss of mat, Proline ongecoat (mat papier), Proline Pearl (semigloss). De lay-flat boeken hebben een eigen semigloss papiersoort.

De mooiste vormen en maten

Voor elke herinnering een perfect formaat. We hanteren vierkant, en rechthoekige boeken, zowel staand als liggend. Van een klein formaat voor in je tas, makkelijk om mee te nemen,  tot grote koffietafelboeken; de echte eyecatchers!

Luxe fotoalbum jade green nappa leather cover embossing
Standaard staand fotoboek foto omslag
Kklein vierkant fotoboek paper back foto omslag
Groot liggend fotoboek foto omslag

Albums

Liggend

15 x 10 cm

20 x 15 cm

30 x 23 cm

34 x 25 cm

40 x 30 cm

Staand

10 x 15 cm

15 x 20 cm

23 x 30 cm

25 x 34 cm

30 x 40 cm

Vierkant

15 x 15 cm

20 x 20 cm

25 x 25 cm

30 x 30 cm

35 x 35 cm

Boeken

Vierkant

18 x 18 cm

30 x 30 cm

Liggend

25 x 20 cm

33 x 28 cm

Staand

20 x 25 cm

Jade green bull leather cover luxury photo album embossed title
Jade green bull leather cover luxury photo album lay flat fine art photo paper
Jade green bull leather cover luxury photo album lay flat fine art photo
all pages lay flat fine art photo paper luxury photo album
Jade green bull leather cover luxury photo album

Veelgestelde vragen

+

Wat kost het om een fotoalbum/-boek te laten maken?

Er zijn vele combinaties mogelijk en de prijs is dan ook afhankelijk van jouw wensen. Wil je een leren kaft of foto-omslag? Wil je 20 of 200 pagina’s? Wil je standaard papier of een luxe fine-art lay flat editie? Je kunt altijd geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen dus bel of mail me gerust met je wensen!

+

Ik maak alleen nog maar foto’s met mijn mobiel. Kan ik daar ook een fotoalbum/-boek van laten maken?

De kwaliteit van de camera’s in mobiele telefoons neemt steeds verder toe. Het kan dus maar er zijn ook grenzen aan. Verwacht niet dat je de kwaliteit van echte (DLSR of systeem) fotocamera’s kan evenaren. Als je een foto in een album/boek van 30 x 40 cm beeldvullend wilt plaatsen, dan is het mogelijk dat je in kwaliteit gaat inleveren. Foto’s die je verstuurt via social media of berichtenservices zoals Whatsapp zijn helaas NIET bruikbaar om af te drukken. Deze worden namelijk aanzienlijk in formaat gereduceerd om digitale verzending mogelijk te maken.

+

Hoe lang duurt het voor ik mijn fotoalbum/-boek heb?

Vanaf het moment dat ik al je foto’s heb kan ik aan de slag. Meestal duurt het proces van ontwerp maximaal 3 weken. Daarna volgt het productieproces en dit is afhankelijk van het soort fotoalbum/-boek dat je hebt. Hier staan ook tevens maximaal 3 weken voor. Ik adviseer je rekening te houden met 6 weken voor je het fotoalbum/-boek bij je op de salontafel hebt liggen.

+

Wat gebeurt er met mijn foto’s zodra het fotoalbum/-boek klaar is?

Je foto’s worden maximaal 30 dagen bewaard. Als je gekozen hebt voor nabewerking dan kun je gedurende deze 30 dagen je nabewerkte foto’s zelf downloaden of per e-mail verwachten. Hierna worden je foto’s permanent verwijderd. Behoudt dus altijd zelf je originele bestanden en stuur mij dus altijd een kopie van jouw originele bestanden.

+

Kan ik mijn fotoalbum/-boek dan nog wel nabestellen?

Je kunt je fotoalbum/-boek te allen tijde gedurende een jaar nabestellen. Na een jaar krijg je de optie om dit te verlengen.

+

Hoe kan ik mijn foto’s aanleveren?

Je kunt tot 2GB je beelden gratis versturen via www.wetransfer.com. Heb je meer te versturen dan kun je je foto’s gemakkelijk uploaden naar een online server vanwaar je ze later ook weer kunt downloaden indien ze bewerkt zijn.

+

Hoe vaak kan ik corrigeren?

Je krijgt zodra het boek ontworpen is een proefdruk in PDF. Aan de hand hiervan kun je correcties aangeven. Deze correctieronde is bij de prijs inbegrepen. Heb je behoefte aan meerdere correctierondes dan kan dat uiteraard. Hier zijn kosten aan verbonden.

+

Kan ik teksten aanleveren?

Je mag uiteraard teksten aanleveren. Hiervoor kun je gebruik maken van mijn formulier Teksten.

Staat je vraag er niet tussen?

Wat je vraag ook is, ik beantwoord hem graag.

Neem contact op